Veel gestelde vragen

Hieronder zijn een aantal veel gestelde vragen te vinden. Als u verder nog vragen heeft, kunt u contact opnemen via het contact formulier.

Product vragen:

V-Slot Linear Rail is de ultieme oplossing die zowel lineaire beweging als een modulair, structureel omlijstingssysteem combineert. Lichtgewicht en stijf, V-Slot biedt een ultragladde baan voor nauwkeurige bewegingen.

V-Slot bespaart bouwers tijd en geld met een revolutionair V-vormig kanaal dat plaats biedt aan V-vormige wielen voor soepele lineaire bewegingen. Een complete catalogus met complementaire onderdelen is ook beschikbaar om een compleet modulair bouwsysteem te vormen. Bouwers zoals jij kunnen nu eenvoudig projecten maken met een paar eenvoudige kant-en-klare onderdelen. C-Beam biedt dezelfde alles-in-één lineaire railfunctionaliteit in een zware vorm voor nog meer bouwopties.

Gemaakt van hoogwaardig 6063 T-5 aluminium en beschermd met een geanodiseerde coating voor een gepolijste oog die je nergens anders vindt. V-Slot biedt soepel reizen en de mogelijkheid om vereiste randapparatuur vast te maken en toe te voegen, waardoor dit een perfecte bouwsteen is voor CNC-machine en 3D-printers.

De Open-cnc machine worden geleverd met een industriële bewegingscontroller met GRBL firmware, homing-systeem en drie NEMA 23-stappenmotoren. De machines van Open CNC accepteren standaard g-code, dat u bijna elk CAM-software pakket kunt gebruiken. Bij levering van onze machines krijgt u een standaard software pakket aangeboden met uitleg. Alle meegeleverde software werkt op Mac(10.9 of hoger), Windows(7 of hoger) of Linux Ubuntu(20.4 of hoger).

Freesmotoren worden exclusief machine gelevert. U kunt deze optioneel kiezen afhankelijk van uw wensen.

Onze machines worden totaal afgeleverd. Het enige wat u nodig heeft is een Macbook, laptop of pc.

Service vragen:

Artikelen worden vanuit ons magazijn rechtstreeks naar klanten verzonden. Aangezien producten geproduceerd moeten worden zal de machine binnen twee weken gereed zijn om opgehaald of geleverd te worden. Dit kan verschillen met de eisen die de klant stelt. Levertijd van CNC-machines is tussen de twee tot vier weken, afhankelijk van de specifieke eisen van de klant en onze voorraad.

In het geval dat een artikel niet op voorraad is, zal Open CNC de klant informeren over de verwachte doorlooptijd. Onder speciale omstandigheden (zoals artikelen die alleen beschikbaar zijn op speciale bestellingen of artikelen met een langere doorlooptijd), kan het mogelijk zijn om de artikelen rechtstreeks van de fabrikant naar de klant te verzenden. In dit geval wordt de klant de keuze geboden om de artikelen rechtstreeks van de fabrikant te ontvangen.

U kunt rechtstreeks een offerte aanvragen die beschikbaar of door contact op te nemen via ons contact formulier. Zorg ervoor dat uw verstrekte gegevens correct zijn zoals, verzendadres, contactgegevens, telefoonnummer en email-adres. 

Zodra u een offerte aanvraag heeft gedaan wordt er zo snel mogelijk telefonisch contact met u gezocht. Met dit telefonische gesprek wordt bekeken of er nog extra eisen of wensen zijn. 

Gerantie termijn voor de CNC-machines is twaalf maanden. Als de machine binnen deze tijd kapot gaat door technische redenen, krijg u gratis vervangende onderdelen en service. Dit geldt alleen voor machine die nog in hun orginele staat zijn. Voor machines die aangepast zijn, geldt deze gerantie regeling niet. 

Alle producten en services die bij Open-cnc zijn gekocht, kunnen worden betaald met een bankoverschrijving. Onze betaal-gegevens zijn te vinden op de offerte die u van ons ontvangt. We zijn ook beschikbaar om eventuele vragen van klanten te beantwoorden tijdens het bestelproces en de betalingsprocedures.

Volgens de Nederlandse voorschriften voor verkoop op afstand hebben klanten het recht om hun bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen te annuleren. De klant heeft recht op een volledige terugbetaling na het retourneren van de artikelen in hun originele staat. Alle retourkosten zijn de verantwoordelijkheid van de klant (koper). Klanten moeten hun annuleringsverzoeken in een e-mail sturen. Als u een machine heeft met speciale optie’s, heeft u geen recht op teruggave van uw aanbetaling. Neem contact met ons op om eventuele vragen te beantwoorden voordat u een annulering aanvraagt. Als aan de onderstaande voorwaarden is voldaan. Het annuleren geldt alleen voor de standaard CNC-machines(Mini-mill, C-beam, Lead CNC, QB-22, Fireant and QA-22 machines). Voor machines die opmaat gemaakt zijn voor de klant, is het retourneren niet mogelijk.

Adriaen Banckertstraat 10, 3115 JE Schiedam

KvK Nr: 82420408

BTW Nr: NL862464122B01

+31(0)641807369

contact@opencnc.nl

Copyright 2024 © OpenCNC