Wij zijn Open CNC. Een jong machine productie bedrijf met een passie voor kwaliteit en betaaldbaarheid. Naast onze machine bieden wij ook vele producten en diensten aan. Onze machines zijn ontworpen met de gedachte om betaalbare CNC, laser snij-graveermachines, werkopstellingen, tafels mogelijk te maken.

Dagelijks zijn wij bezig met de bouw en ontwikkeling van onze eigen CNC machine en laser snij/graveermachine lijnen. Naast onze eigen machines bieden wij ook mogelijkheid tot het ombouwen van oude machines en bieden wij vele software cursusen aan. 

U bent tijdens openingstijden altijd op afspraak welkom om, geheel vrijblijvend, ons bedrijf te bezoeken en onze diversen machines te bezichtigen. De koffie staat klaar. Als u vragen heeft met betrekking tot één of meerdere machines/optie’s of twijfelt u welke machine het beste bij uw werkzaamheden zou passen, aarzel dan niet en e-mail of bel ons.

Betaalbaar

Betaalbare CNC-machine zijn moeilijk te vinden. Bij Open CNC zorgen wij ervoor dat u de beste prijs betaald voor een machine.

Betrouwbaar

Met de kwaliteit die u bij ons krijgt, heeft u een machine waarop u kunt rekenen als het gaat om frezen. Met de mogelijkheid om langdurige programma's te frezen zijn dit de ideale machine voor u.

Ontwikkeling

Onze machines ondergaan blijvende ontwikkelingen. Dit kunnen wij niet alleen. Met de feedback van klanten, worden onze machine beter en beter.

Klant contact

Bij Open CNC staat u centraal. Samen met u zoeken wij naar de best passende oplossing voor uw werkzaamheden.