Betaalbaar

Betaalbare CNC-machine zijn moeilijk te vinden. Bij Open CNC zorgen wij ervoor dat u de beste prijs betaald voor een machine.

Betrouwbaar

Met de kwaliteit die u bij ons krijgt, heeft u een machine waarop u kunt rekenen als het gaat om frezen. Met de mogelijkheid om langdurige programma's te frezen zijn dit de ideale machine voor u.

Ontwikkeling

Onze machines ondergaan blijvende ontwikkelingen. Dit kunnen wij niet alleen. Met de feedback van klanten, worden onze machine beter en beter.

Klant contact

Bij Open CNC staat u centraal. Samen met u zoeken wij naar de best passende oplossing voor uw werkzaamheden.

Wie zijn wij?
Wij zijn Open CNC. Een jong machine productie bedrijf met een passie voor kwaliteit en betaaldbaarheid. Naast onze machine bieden wij ook vele producten en diensten aan. Onze machines zijn ontworpen met de gedachte om betaalbare CNC, laser snij-graveermachines, werkopstellingen, tafels mogelijk te maken.

Kosteloze ondersteuning
Inbegrepen bij de prijs is kosteloze machinelevenslange ondersteuning. Op die manier kunnen wij u vakkundig helpen, en blijft uw productieproces lopen.

Geen handmatige programmering of uitgebreide instellingen
U hoeft niets handmatig te programmeren! Alle instellingen voor de machine, zijn vooraf ingestelt.

Handgebouwde machines
Dagelijks zijn wij bezig met de bouw en ontwikkeling van onze eigen CNC machine en laser snij/graveermachine lijnen. Naast onze eigen machines bieden wij ook mogelijkheid tot het ombouwen van oude machines en bieden wij vele software cursusen aan. 

Zie het met eigen ogen!
U bent tijdens openingstijden altijd op afspraak welkom om, geheel vrijblijvend, ons bedrijf te bezoeken en onze diversen machines te bezichtigen. De koffie staat klaar. Als u vragen heeft met betrekking tot één of meerdere machines/optie’s of twijfelt u welke machine het beste bij uw werkzaamheden zou passen, aarzel dan niet en e-mail of bel ons.

Langdurige betrouwbaarheid
Gebruik uw machine storingsvrij met de juiste frees en gereedschappen voor het frezen en graveren in hout, metalen en kunststoffen.