Service bij Open CNC:

Door de jaren heen heeft Open CNC zich gespecialiseerd in onderhoud en service aan onze Open CNC systemen. Heeft er zich bij u onverhoopt een probleem, storing voorgedaan of wilt u graag een onderhoudsbeurt aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Vragen bij het gebruik van uw systeem? Of het nu gaat om CNC-systemen, gereedschappen of accessoires: gebruik de actuele versie van de betreffende handleiding die u van ons ontvangt. Mocht u verder nog vragen hebben, dan helpen wij u ook graag verder via telefonisch/e-mail contact.

Onderhoud:

Bij het kopen van een CNC-machine is er altijd kennis nodig om de machine goed te laten werken. Als u hier geen ervaring of speciale training voor heeft gehad, kan dit lastig zijn. Wij zijn er om u op weg te helpen, te begeleiden en door de jaren heen te ondersteunen. Onderhoud kunt u uitvoeren volgens de machine handleiding of regelmatig door Open CNC laten uitvoeren. Hiervoor stellen wij een onderhoud contract met u op. Wij zorgen ervoor dat uw machine optimaal blijft draaien.

  • Onderhoud via Open CNC
  • Onderhoud via onze bijgeleverde handleiding¬†
photo_5362068959282715196_y

Plan uw service/onderhoud hier: